Scandinavian Racing Week – Team Pelle P vann första racet


Team Pelle P med Bengt Axhede som skipper fick segerchampagnen efter första dagens race mellan Solta och Komiza på Vis. Lätt vind innebar att banan kortades. Bengt Axhede, Lars Tholén, Ronnie Edsgren, Mats Carlsson och Dennis Olsson fångade de lätta vindarna bäst och var etta i mål före Team Tjörn Runt ETT med Hans Caspersson, Team Silverbullet TVÅ med Niklas Axhede, Tjejbåten Team GQSS med Zrinka Hrvoy, Team Tjörn Runt TVÅ med Urban Ristorp, Team Mange Olsson med Niklas Eklöf, Team Vättern kors och tvärs med Kent Persson, Team Stefan Kornhammar och Team Silverbullet ETT med Viktor Carlsson. I morgon tisdag hoppas vi på tre race i närheten av Vis.

Det här inlägget postades i Segling och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s