Oyster 46 – en vacker gäst på Västkusten


Jag fick uppdraget att fotografera en del av båtarna under testerna av Årets Segelbåt och till kommande reportage i Båtnytt. Ett skönt uppdrag när solen skiner en varm augustidag. Fastnade speciellt för en av båtarna, engelska Oyster 46, vacker och oändligt långt bortom mina finansiella möjligheter. Men gratis att titta på. Oyster är förebilden för många båttillverkare, inte minst Najadvarvet, jag tror att man har tittat noga på Oyster när man ritade den vackraste najaden, Najad 570. Detta är inget inlägg i röstningen om Årets Segelbåt men visst är den vacker?

Det här inlägget postades i Båtar och sånt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s